نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم پیرامون مقوله چگونه توانستم آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان بیاموزم؟

اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف

در رابطه با اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف چیزی که قابل ذکر است این است که امروزه ، برخلاف گذشته ، کلاسهای درس تا حدود زیادی اعتبار خود را به عنوان تنها منبعی که در آن دانش آموزان قادرند دانش و آگاهیهای لازم را کسب نمایند ، از دست داده است . پیشرفت در کل زمینه های فن آوری آموزشی موجب گردیده که همه روزه اطلاعات جدید و فراوانی در اختیار افراد جامعه قرار گیرد . میزان و ماهیت چنین اطلاعات با آنچه که معلمان و کتابهای درسی و در اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به روش سنتی عرضه می کنند قابل قیاس نیست . در این مقاله در سایت ما قصد داریم نمونه های کاملی را  بر اساس بخشنامه های آموزش و پرورش در اختیار شما قرار دهیم. در صورت داشتن هر گونه سوالی با ما تماس بگیرید.
گرچه هنوز یکی از وظایف مهم مدرسه آن است که به دانش آموز اطلاعات و معلومات منظم و مرتبطی ارائه دهد اما بسیار حائز اهمیت است که دانش آموزان در طول دوران تحصیل مهارتهای ذهنی فراوانی چون ۱٫ توصیف کردن ۲٫ طبقه بندی کردن ۳٫ پیش بینی کردن ۴٫ تفسیر کردن ۵٫ تحلیل ۶٫ ترکیب کردن را کسب کنند تا بتوانند ضمن نقد و بررسی اطلاعات گوناگون به نحو مطلوبی از آنها استفاده نمایند . و این امر جز بوسیله اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به روش نوین امکان پذیر نیست.

اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف بر چه اساسی انتخاب میشود؟

حال باید پرسید : مهمترین عاملی که اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف براساس آن انتخاب می شود چیست ؟ و چرا اهمیت آن بیشتر از سایر عوامل است ؟

به اعتقاد صاحبنظران ، یکی از وظایف مهم آموزش و پرورش  امروزی ، ایجاد محیطی است که در آن دانش آموزان نگرش خاصی از مدرسه ، حرفه و آینده خود و به طور کلی از جامعه به دست آورند . بدون شک ، نگرشی که دانش آموزان در مدرسه کسب می کنند در جهت رشد عاطفی ، روانی و اجتماعی ایشان بسیار مؤثر می باشد . از این رو ، معلمان می توانند با به کار گیری اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف مناسب ، مهارتها و نگرشهایی مانند مسئولیت پذیری ، استقلال عمل و خود آموزی را در دانش آموزان پرورش دهند .

اهداف اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف در ایران

به عنوان یک هدف مهم و جهانی در ابتدا باید بگوییم که هدف اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف این است که دانش آموزان بتوانند با استفاده از آن، طفیت تفکر و اندیشه خود را افزایش دهند. به این صورت که دانش آموزان زمانی که در راستای اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف قرار بگیرند با تعالیم آن از سمت معلم، با افزایش توان فکری روبرو شده و میتوانند بیش از پیش به خود در راستای رسیدن به اهداف والا و در نهایت فعالیت های واقعی خود کمک کنند.

تفکر صریح و به دور از جهت گیری یکی از مواردی است که هر دانش آموز از دبستان تا دانشگاه به آن نیاز دارد. متاسفانه جهت گیری های سیاسی در ایران باعث شده تا دانش آموزان کمی در این موضوع ضعیف عمل کنند و همواره چیزی را قبول داشته باشند که به آنها القاء شده. اما اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان کمک میکند تا بتوانند به خودی خود و به تنهایی در مورد فعالیت های خود فکر کنند.

هدف دیگر این سناریو اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف، بحث افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان است.

بهترین نمونه های اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف

حال اجرای یک نمونه اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف می تواند مجدداً این سنّت مورد غفلت قرار گرفته در کار معلمی را احیا کند.تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی از آموخته های دانش آموزان به عنوان یکی از مهارت های ضروری در حرفه ی معلمی است و عدم آشنایی با این مقوله موجب قضاوت و داوری نادرست از آموخته های فراگیران می شود .در تربیت معلم و رشته های دبیری درسی تحت عنوان «تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی » تدریس می شود.در این درس معلمان با شیوه طراحی سؤال های امتحانی ،اجرای امتحان و تحلیل امتحانات اجرا شده آشنا می شوند اما این آموخته ها نیز مثل الگوی تدریس پس از مدتی به فراموشی سپرده می شوند که اجرای اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف می تواند مجدداً موجب باز یادآوری مباحث تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی و یا مراجعه مجدد معلمان به کتاب های مربوطه شود و زمینه لازم را برای افزایش مهارت های ضروری معلمی در آنان فراهم آورد.

اقدام پژوهی

گزارش اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف

گروهی انجام ندادنِ کار، به معنی عدم استفاده از امکاناتی است که در اختیار داریم، کسانی که قابلیت قرارگرفتن در کنار ما و در یک گروه را دارند، با توانایی های مختلف خود، هر یک سرمایه بالقوه ای هستند که بی توجهی به آن ها عقلایی نیست. متخصصان امروز مي‌خواهند به ايجاد جهاني سالم و پويا كمك كنند، نه اينكه صرفاً دانش‌آموختگان را به بازار كار بفرستند.

ما واقعاً مي‌خواهيم فرصت‌هاي يادگيري را چنان فراهم كنيم كه دانش‌آموزان امروز شهروندان فرهيخته و توانمند فردا شوند، مسلماً چنين شهرونداني كه خوب تربيت شده‌اند براي فرزندان خود دنياي بهتري مي‌سازند. كارفرمايان روشنفكر خواستار همكاراني هستند كه در زمينه كار، سازمان و مشكلات همه ‌جانبه بارقه‌اي از شور و هيجان داشته باشند؛ يعني اعضاي فعال تمام‌وقت در محيطي كيفي باشند. تعهد نسبت به بالا بردن كيفيت در آموزش و پرورش مستلزم مشاركت‌هاي فعال و مستمر در جهت بهبود آنچه به كار مي‌بريم، مي‌باشد.

نمونه اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف دانشجو معلمان

قبل از ارائه نمونه اقدام پژوهی مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف دانشجو معلمان باید گفت که لازمه یک تدریس موفق،داشتن الگوی نوین تدریس از قبل پیش بینی شده است که در آن معلم از قبل در مورد هدف کلی ،جزئی و رفتاری درس آن هم در حیطه ها و سطوح مختلف آموزشی و تربیتی اندیشیده و همچنین شیوه تدریس و رسانه های آموزشی مناسب را انتخاب کرده باشد.همچنین در مورد فعالیت خود و فراگیران هنگام تدریس و نحوه ارزشیابی تشخیصی،تکوینی و پایانی و ارائه و تکالیف خلاق به آنان از قبل چاره ای اندیشیده باشد.

نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم پیرامون مقوله چگونه توانستم آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان بیاموزم؟ با نگارش برنامه قابل ویرایش ورد و به صورت کامل و دقیق در ۲۶ صفحه

نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم پیرامون مقوله چگونه توانستم آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان بیاموزم؟ نمونه ای کامل و بی نظیر در سایت تجارب برتر تربیتی

تیم تدوین تجارب برتر تربیتی یکی از بهترین گروه های تخصصی پیرامون مقوله تهیه و تنظیم و نگارش اقدام پژوهی معلمان بر این باور است که در نگارش اقدام پژوهی مانند نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم می بایست کلیه مراحل نگارشی و تنظیم مقاله به صورت کامل و دقیق رعایت شود.در این رابطه هم نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم را تایید ومبتنی بر آخرین بخشنامه ارسالی از وزارتخانه می داند.

مطالبی که در نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم موجوداست عبارت است از :

اقدام پژوهی پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

دیباچه مطالب پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

چکیده و مقدمه موضوع پیرامون مقوله  آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

بیان مسئله پژوهش پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

شرایط و توصیف وضعیت حاضر پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

جمع آوری داده ها و شواهد یک پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

تفسیر و تجزیه داده ها و اطلاعات پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

ارائه راه حل ها وراهکارهای نوین موقتی در رابطه با آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

ارائه راه حل ها وراهکارهای جدید و نظارت بر آن پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان

ارائه اطلاعات( شواهد يك):

گردآوری اطلاعات اغلب از طریق چهار روش میسر می شود. این چهار روش عبارتند از: مصاحبه، مشاهده، پرسش نامه و اسناد و ارقام. هر یک از این چهار روش کاربرد ها و ویژگی هایی دارند که لازم است اقدام پژوهان پیش از آغاز و اقدام به پژوهش با این روش ها آشنایی کافی را کسب کنند. این که چه روشی یا فنونی در اقدام پژوهی کاربرد دارد بستگی به موضوع و هدف آن پژوهش دارد. همه اطلاعاتی که جمع آوری می شود شواهد لازم برای اثبات یا رد چیزی نیستند. به بیان دیگر داده ها (اطلاعات) مترادف با شواهد نیستند. شواهد داده هایی هستند که بدان وسیله می توانیم درباره ی تغییرات چیزی یا رخدادی داوری کنیم پس برای اثبات یا رد چیزی باید شواهد قابل قبول داشته باشیم.

بنا بر این در این قسمت تصمیم گرفتم با دیگر همکاران ،دانش آموزان و اولیای آنها مصاحبه هایی داشته باشم.همچنین پرسشنامه ای تهیه نمودم و آن را در اختیار تنی چند از اولیا و همکاران قرار دادم تا از نظرات آنها استفاده نمایم. خودم نیز به جستجو در بین کتاب های مرجع و همچنین مقالات و گزارشات علوم تربیتی و مدیریت آموزشی پرداختم تا با ارائه راهکار های مناسب این مسئله بغرنج را در بین دانش آموزانم از بین ببرم. بنا بر این در جلساتی دست به اقدامات زیر زده شد.

– تشکیل شورا با معلمان جهت توجیه طرح مذکور

– توجیه دانش آموزان در ارتباط با طرح مذکور

– تهیه دفاتر توسط مدیرودانش آموزان جهت طرح مذکور

– طراحی سؤالاتی پیشنهادی در این زمینه وطرح یک سؤال دریک هفته

– نوشتن پیام هایی ازلابه لای ایده های ما ( بهترین ایده ها ) ونصب بردیوار آموزشگاه جهت اطلاع دانش آموزان پایه های دیگر.

– برپایی نمایشگاهی از وسایل دست ساز دانش آموزان با استفاده ازمواد دورریختنی

سه مسئله مطرح شده در کلاس به همراه ایده های برگزیده :

سؤال ۱– چه راههایی پیشنهاد می کنید تا مصرف آب درمنزل کم ترشود؟

– شیرهای آب را همیشه تعمیر کنیم تا چکّه نکنند.

– قبل از شستن ظرف هاآن ها را تمیزکنیم

– به جای شستن حیاط،باید آن را جاروکرد.

– در فاصله شستن سروبدن درحمام،شیرآب را ببندیم.

– ظرفیت لباس های لباسشویی را کامل کنیم.

– برای مسواک زدن از یک لیوان آب استفاده کنیم.

– برای شستن ماشین از چند سطل آب استفاده می کنیم.

– در صورت امکان ،استفاده ازشیرهای آب اتوماتیک درمنازل.

– تبلیغ الگوی درست مصرف کردن آب ازطریق زدن پیام هایی درمکان های عمومی.

سؤال ۲ – چه راههایی برای کاهش خطرات تصادف برای دانش آموزان پیشنهادمی کنید؟

– کشیدن خطوط عابر پیاده درجلوی آموزشگاه.

– حضورفردی از نیروی انتظامی هنگام تعطیلی مدارس دراطراف مدارس.

– استفاده از سرویس مدارس برای کسانی که راه منزلشان دوراست.

– دوری کردن از کارهای خطرناک مانندبازیگوشی،یاحرف زدن باهم،دویدن درخیابان و…

– حرکت کردن درپیاده رو،عبورازپل هوایی یا زیرگذر.

– رعایت کردن نظم هنگام عبورازخیابان. ( رعایت مقررات عبور ومرور )

– اجرای طرح پلیس مدرسه.یعنی دانش آموزان بزرگتر با پوشیدن کاورمخصوص وداشتن پرچم قرمزبه رد شدن دانش آموزان ازخیابان کمک کنند.

– دعوت از نیروی انتظامی برای آگاهی دادن به دانش آموزان درمراسم آغازین آموزشگاه.

– تقدیرازدانش آموزان فعال وساعی دراین زمینه.

سؤال ۳ – چه راههایی را برای با نشاط کردن و نظافت کلاس ومدرسه خودپیشنهادمی کنید؟

– اجرای ورزش صبحگاهی همراه موزیک.

– برگزاری مراسم خوردن صبحانه ( سفره دوستی ) در کلاس ومدرسه دربعضی از روزهای هفته.

– انتخاب یک روزاز هفته یا ماه برای نظافت مدرسه وکلاس ها توسط دانش آموزان ومعلمان.

– کاشتن گل وگیاه در باغچه مدرسه.

– رنگ آمیزی ونقاشی روی دیوار های مدرسه.

– قرار دادن نمره ای به عنوان رعایت بهداشت،در کارنامه دانش آموزان.

– انتخاب دانش آموزانی به عنوان مأمورسلامت برای راهنمایی بیشتردانش آموزان ودادن کارت تشویق به آن ها.

– نوشتن شعارهای بهداشتی برروی دیوارهای مدرسه.وبرپایی نمایشگاهی ازکارهای نقاشی دانش آموزان دراین زمینه.

– اجرای سرودوآهنگ های شاددرزنگ های تفریح ،دربلندگوی مدرسه.

– برگزاری برنامه های شاد ومفرّح درمناسبت های اعیاد مذهبی.

 یافته های تحقیق

كتاب آسماني قرآن در آيه ۱۴۱ سوره انعام در مورد اسراف نکردن و بهينه مصرف كردن مي فرمايد: «كلوامن ثمره اذا اثمر و اتوا حقه يوم حصاده ولاتسرفوا انه لايحب المسرفين» «و از آن ميوه هنگامي كه به ثمر مي نشيند بخوريد و حق آن را به هنگام درو بپردازيد و اسراف نكنيد كه خداوند اسراف كنندگان را دوست ندارد»

علامه طباطبايي (ره) در توضيح عبارت «لاتسرفوا» نوشته است:

ولا تسرفوا معنايش اين است كه در استفاده از اين ميوه ها و غلات از آن حدي كه براي معاش شما صالح و مفيد است تجاوز نكنيد. درست است كه شما صاحب آن هستيد، ولي نمي توانيد در خوردن و بذل و بخشش آن زياده روي كنيد و يا در غير مصرفي كه خدا معين فرموده به كار ببريد، مثلا در راه معصيت خدا صرف نماييد و همچنين فقيري كه از شما مي گيرد نمي تواند در آن اسراف كند و آن را تضييع نمايد. پس مفهوم آيه مطلق است و خطاب آن شامل همه مردم چه مالك و چه فقير مي شود.

بنابراين از اين آيه شريفه استفاده مي شود كه زياده روي و مصرف گرايي كاري حرام و نكوهيده است.

جمع آوری شواهد دو  پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

اجرای ارزشیابی تاثیر اقدامات نوین پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

اجرای گزارش نهایی و بیان تجدید نظر پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

کسب نتایج  پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

راهکار ها و پیشنهادات پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

فهرست منابع مورد استفاده پیرامون مقوله آموزش مصرف بهینه و صرفه جریی و عدم اسراف به دانش آموزان نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم 

منابع

– انبارکی ، میترا ، نوجوانان و مد در ایران ( ۱۳۸۹ )، مجله اینترنی فصل نو،( ۱۳۸۹ ) ، سال پنجم، شماره ۵۴ ، ص ۱۶

– باقری نژاد ، مرتضی ( ۱۳۸۰ ) بررسي جامعه شناختي دانش آموزان پايه هاي دوم و ششم دبيرستانهاي پسرانه شهر كرمان ، پایان نامه کارشناسی ارشد ،سال ۱۳۸۰ ، دانشگاه شهید با هنر کرمان

– حسینی شاهرودی ، سید مرتضی (۱۳۹۰ ) ،ابعاد دین

– حیدری ، محمدرضا ( ۱۳۷۶ ) پژوهشي در نوجوانان ، پایان نامه کارشناسی ارشد ، سال ۱۳۷۶ ، دانشگاه فردوسي مشهد

– خسروی زاده، ادریس( ۱۳۸۷ )، بررسی جامعه شناختی رذایل اخلاقی .

– سراج زاده سید حسین ( ۱۳۸۷ )، بررسی رابطه دینداری با احساس آنومی و کجروی در میان نمونه ای از دانشجویان، مجله مسائل اجتماعی ایران، سال ۱۶ ، شماره  ۶۳ ، ص ۶۳

– سیف ، علی اکبر ( ۱۳۷۸ )، روشهای اندازه گیری و ارزشیابی، تهران، چاپ نیل

– شایان مهر، علیرضا ( ۱۳۷۷ )، دایرة المعارف تطبیقی علوم اجتماعی، جلد اول، تهران، نشر کیهان،

– شجاعی زند، علیرضا ( ۱۳۸۴ ) ، مدلی برای سنجش دینداری در ایران ، مجله جامعه شناسی ایران ، دوره ی ششم ، شماره ی ۱

– شکوهی ، مسعود( ۱۳۸۸ )، حقیقت مد و رذایل اخلاقی، مجله اینترنی فصل نو، سال ۱۳۸۸ ، سال پنجم

برای دانلود نمونه اقدام پژوهی آموزگار دبستان پایه ششم و دریافت آن از لینک خرید استفاده نمایید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

59 − = 58